Een personal trainer kan je helpen een trainingsplan op te stellen, je helpen dit plan uit te voeren en vol te houden en op die manier jouw doelen te behalen. Sport coaching is gericht op inspiratie, motivatie en activatie. Personal Training is gericht op het versnellen van je trainingsresultaat en het bieden van 100% resultaatgarantie. Je gaat 1-op 1 met jouw (met mij als) Personal Trainer aan de slag. Ik doe er op deze manier alles aan om ervoor te zorgen dat jij jouw doelstellingen behaalt. Dat kan gewichtsverlies of meer spiermassa krijgen zijn, maar ook specifieke training, Boksen of Kickboksen.

Maatwerk

Ieder mens is uniek. Personal Training betekent persoonlijke aandacht en een trainingsplan dat op jouw lijf geschreven is. Jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden staan daarbij altijd centraal. Daar betaal je iets meer voor maar daar krijg je ook veel voor terug.

Flexibiliteit

Je hebt een druk leven. Het is daarom niet altijd makkelijk om sport, werk en sociale activiteiten te combineren. Sport je het liefst in de club, buiten de club of thuis? Geef je de voorkeur aan ‘s ochtends, ‘s middags of ‘s avonds? In goed overleg met mij als Personal Trainer is alles mogelijk.

Ervaring

Ik als Personal Trainer beschik over bijzondere coaching vaardigheden en een groot arsenaal aan oefeningen en technieken die je nog sneller en beter helpen bij het bereiken van je doelstellingen. Dit zorgt ervoor dat je meer rendement haal uit jouw wekelijkse sportactiviteiten. Value for money dus!

Variëteit

Om vooruitgang te boeken is het belangrijk dat jouw lichaam continue nieuwe prikkels krijgt. Ook is het soms wel handig om een stok achter de deur te hebben op het moment dat je dreigt gedemotiveerd te raken. Door veel variatie en een planmatige aanpak zorg ik ervoor dat je sneller jouw doelstellingen bereikt