Pim Wesdijk Fightclub ZeelandPim Wesdijk is geboren in 1985 in Middelburg

Pim is een gepassioneerd sporter. Vanaf jonge leeftijd heeft hij veel sporten beoefend, waaronder allerlei extreme sporten, krachttraining en verschillende vechtsporten. Na het afronden van zijn middelbare school diploma werd hij, toegelaten op het C.I.O.S. Deze 3 jarige opleiding staat te boek als één van de beste opleidingen binnen de wereld van sport en welzijn in Nederland.

Op het C.I.O.S. heeft hij de volgende opleidingen gedaan:

  • Ski en Snowboardleraar
  • Vechtsportinstructeur

Na deze opleiding, deed hij de opleidingen van AALO opleidingen waaronder:

  • AALO Fitnesstrainer A
  • AALO Fitnesstrainer B

  • AALO Fitness Master

  • AALO Personal Trainer

waarin hij zich gespecialiseerde in Anatomie, Fitness & Sport. Mede door deze specialisatie kan hij nog effectiever en doelgerichter mensen kan helpen met trainen. Jarenlang was hij actief als Snowboardleraar en ook werkte hij als Fitnesstrainer en Personal trainer.

In 2014 is Pim van Rotterdam naar Zeeland verhuisd.

Het duurde niet lang voordat hij kon doen waar hij goed in is namelijk, zijn jarenlange ervaring, passie en kennis in krachttraining, Boksen en Kickboksen in te zetten om mensen in groepsverband en individueel in deze sport te begeleiden.

Pim is een kracht en vechtsporter met 10 jaar trainingservaring in Boksen en Kickboksen en ook heeft hij vroeger wat wedstrijden gedaan.

Pim heeft in Rotterdam bij meerdere grote Gym’s getraind en op hoog niveau bij de wedstrijdgroepen les gekregen van zeer ervaren Boks en Kickbokstrainers.

Zo heeft hij zelf een goed niveau gekregen en veel ervaring opgedaan in de vechtsport.

Welke doelstelling je ook maar wenst te bereiken, Pim is een (Personal) Trainer die je kent, die je begeleidt en motiveert en die er samen met jou aan werkt om jouw doelstellingen te behalen.